Çamlıca İlkokulu

Vizyon: Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

Misyon: Çamlıca İlkokulu öğrencisinin ideali, gelenekleri korumak, geçmişteki tüm iyi ve yararlı şeyleri yinelemek kadar, çağdaş yenilikleri keşfederek kendisini, çevresini ve toplumunu daha ileriye taşımaktır. Çocuklarımız düşünerek, kendi fikirlerini oluşturarak, kendi cümlelerini kurarak, daha önceden keşfedilmiş güzel şeyleri daha iyiye taşıyabilecekleri gibi yeni şeyler keşfedebileceklerdir. Çünkü güneş doğduğu sürece bilim, sanat ve sporda keşfedilmeyi bekleyen sonsuz değer var demektir. Bu da, öğrencilerimizin yaratıcı düşünce yollarını benimseyen, nitelikli ve özgün bireyler olarak yetişmesiyle olanaklı olabilir.

Başarılar: Çocuk Oyunları İlçe Birinciliği. Akıl ve Zeka Oyunları Mangala İlçe 1. liği İl 5. liği

Isınma: 2022 Yılında Doğalgaza Geçilmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Temiz Okul Temiz Çevre, Sıfır Atık, Okuma Şenliği, Çocuk Şenliği
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun geçmiş yıllara ait ( 2017) Özel Eğitimle ilgili Erasmus+ KA1 projesi bulunmaktadır.

WEB - https://hendekcamlicaio.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLICA MAH. 114 SK. No 2 HENDEK / SAKARYA

Yerleşim Yeri - Çamlıca beldesinde yer almaktadır.

Adres - ÇAMLICA MAH. 114 SK. No 2 HENDEK / SAKARYA

Ulaşım Her saat araba bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl uzaklık 48 İlçe Uzaklık 13